.: Beeldbewerking


Foto Honsik verzorgt ook bewerking van uw beeldmateriaal.
U heeft veel dia´s of negatieven, geen zin in foto´s inplakken, weinig opbergruimte? Wellicht is de beste oplossing dan om uw beeldmateriaal om te laten zetten naar een digitaal bestand. Wij verzorgen het omzetten, branden van CD of DVD, en leveren het in een geschikte verpakking via de post bij u thuis. Dit alles snel, goed en tegen een redelijk tarief.

Foto's en toestel   CD Cover-voor CD Cover-achter

Foto´s slijten. Vooral die foto´s die veel worden getoond en bekeken slijten het hardst. Er komen ezelsoren aan. Vouwen gaan zich aftekenen. Hierdoor gaat de beeldlaag scheuren. Er komen per ongeluk vlekken op. Soms raakt de beeldlaag ernstig beschadigd. Kortom: na verloop van jaren zijn de foto´s niet echt toonbaar meer. Meestal beschikt men niet over het negatief van de foto om een nieuwe afdruk te laten maken. Toch kunnen beschadigde foto´s worden gerestaureerd. Na het digitaal maken van de foto, door deze te scannen, kunnen alle beschadigingen worden hersteld en vlekken worden weggewerkt. De gerestaureerde foto wordt daarna afgeleverd afgedrukt op een door u gewenst formaat. De kosten van de restauratie zijn afhankelijk van de mate van beschadiging van de foto, en dus van de hoeveelheid tijd die wij er aan moeten besteden. Voor een prijsopgave en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Beschadigde foto Gerestaureerde foto  Warholstijl Poes Spitfire

Natuurlijk kunnen we het bestand ook voor u op CD zetten, u beschikt dan als het ware over een digitaal negatief.
U heeft speciale wensen, of wilt een beeldmanipulatie? Een bijzondere kerstkaart of speciaal materiaal voor uw website? Ook dit hoort tot de mogelijkheden.
Wij maken hiervoor gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software en computerapparatuur. Dit alles ondersteund door een team van leveranciers met de nodige expertise.